Diensten

Ik span graag de zeilen om een goede merkstrategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen. Hiervoor is samenwerking erg belangrijk. Door middel van een gesprek gaan we op onderzoek uit om antwoorden te vinden op vragen als; Wie ben jij als bedrijf? Wie is jouw ideale publiek? En welke relatie wil je met jouw publiek aan gaan? Tijdens deze zoektocht peilen we ook je concurrenten en leggen we vast wat jouw verhandelbare verschillen zijn.

Aanbod: merkstrategie en positionering, persoonlijkheid en stem

Merkstrategie

Ik houd ervan om het kunstenaarschap terug te brengen in de wereld van traditionele brand identity. Door de meeste merken met de hand te maken, richt ik mij op het creëren van een uitgebreid merktoolkit. Dit betekend dat ik een systeem van afbeeldingen en elementen creëer waarmee jouw merk zich mee onderscheid en herkenbaar is. De toolkit omvat vaak, maar is niet beperkt tot: het logo, kleurenpalet, typografie, slogan, iconen, illustraties, patronen, texturen en eventuele aanvullende elementen.

Aanbod: brand identity en logo design, iconografie, illustratie, kleurenpalet, typografiesysteem en brandbook

Brand Identity & Logo design

Een van mijn favoriete bezigheden en een groot onderdeel van de ontwikkeling van een branding is het creëren van op maat gemaakte letters. Ik houd van dit analoge proces bij het maken van letters. Elke letter, lijn en punt wordt met aandacht gemaakt. De handgemaakte letters zijn onvolmaakt perfect en hebben een karakter niveau dat niet kan worden bereikt door simpelweg een lettertype te gebruiken.

Mijn letterstijlen zijn breed en de technieken die ik gebruik gaan van traditioneel tot digitaal. Van papier en potlood, pen of inkt tot volwaardig digitaal product gemaakt met iPad, Illustrator en Photoshop.

Aanbod: brand identity, marketing materiaal, verpakkingen

Lettering & Typografie

Grafisch ontwerp moet helemaal aansluiten op jouw merk, dus ik kijk naar het geheel om graphics te creëren die tot de kern van jouw merk doordringen.

Zoals we altijd dachten, dat bij 'vorm volgt functie' - alle visuele besluitvorming wordt afgeleid van strategie, doel en intentie; Dit betekent niet dat, bij jouw ontwerp toepassing alle persoonlijkheid wordt weggenomen. We kunnen plezier hebben wanneer we maar willen, daar kiezen we zelf voor. Zo kijk ik ook naar het ontwerpproces.

Aanbod: verpakking, lay-out, poster, product, etiketten, kleding, web en digitaal

Grafisch & Package design

Ik werk graag met mijn handen om uniek en toegankelijk werk te creëren dat betrokkenheid tussen jouw merk en jouw consumenten oproept. Ik doe dit door middel van mijn kerncapaciteiten: brand identity design, belettering, illustraties en graphic design

Jij kunt de volgende zijn! Het enige dat nodig is, is een e-mail!

Okee laten we iets tofs creëren