Vanaf kinds af aan was mijn favoriete speelgoed een potlood en een stuk papier en dat is eigenlijk nooit veranderd. Mijn passie voor tekenen is alleen nog maar groter geworden en heeft zich uitgebreid met digitale kunst en design.

Tegenwoordig combineer ik het analoge met het digitale en kunst met design. Door alles eerst met de hand te maken en kunst en design te combineren ontstaan de meest unieke resultaten. 

Ik geef elke merk of bedrijf de aandacht en passend resultaat dat het verdient. Ik ben veelzijdig wat betreft stijlen. Ik weet niet of je het een stijl kunt noemen maar anders noem ik veelzijdig mijn stijl. Het gebruik van verschillende technieken, materialen en programma's geeft mij een gevoel van vrijheid  om mijn kennis en kunnen de vrije loop te laten gaan, nieuwe dingen te ontdekken en op deze manier kan ik elk project een zo uniek en passend mogelijk resultaat te geven.

 
- de designer, illustrator, creatieveling, genieter van kleine dingen, Rotterdammer en beelddenker achter deze one-woman design studio. 

Beau Roos

Jij kunt de volgende zijn! Het enige dat nodig is, is een e-mail!

Okee laten we iets tofs creƫren