Beau Roos Design Studio is een ontwerpstudio waar de focus wordt gelegd op branding, webdesign (UX/UI) en illustraties. Ik help jouw merk versterken op een manier die bij jou past zodat je opvalt in de echt en in de digitale wereld.

Wie is Beau?

Als bedrijf zijnde is het belangrijk om een visuele identiteit te hebben die jou weerspiegelt. Op deze manier onderscheid jij jezelf van andere ondernemers maar sta je zelf ook steviger in je schoenen. Heb je nu een complete huisstijl nodig, een re-design van je huidige branding, alleen een website design of een paar losse illustraties om je merk te versterken, dan help ik jou daar met alle liefde bij.

Een 24-jarige crealieveling uit Rotterdam die van haar passie, tekenen, haar werk wilde maken.  En dat heeft ze gedaan na afgestudeerd te zijn aan de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding Communicatie & Multimedia Design.

Ik heb zoveel plezier in mijn werk en sta met twee benen positief in het leven waarbij veel nieuwsgierigheid komt kijken. Daarom ben ik ook altijd bezig met kleurencombinaties uitproberen, nieuwe tools testen en altijd opzoek naar nieuwe ideeën, zodat ik jou het best kan helpen met jouw wensen.

samenwerken!

Over mij